Další inspirace Spauldingem?

25.06.2009 19:03

Vítám Vás u další novinky,

jak už to bývá zvykem a nevyhnutelnou pravdou, konec školního roku/semestru je plný zkoušek a testů. Tudíž mám alespoň výmluvu, že další aktualizace je skoro po měsíci. Nějaké výraznější novinky ale nečekejte. Snad jedinou novinkou je úprava Partnerských webů. Jak si můžete sami všimnout, trochu se to tam pozměnilo. Některé bannery zmizely ale na druhou stranu zase některé přibyly. Rozhodl jsem se odstranit všechny weby, které neumístily můj banner na svojí stránku, například pouze uveřejnily odkaz v nějakém článku týkajícím se filmů, ze kterých je Captain Spaulding.

A teď jedna horší zpráva. Do kin se sice připravuje vtrhnout nový film Roba Zombieho, ale bude to Halloween 2. S filmem The Haunted World of El Superbeasto to vypadá bledě - sice už je dávno hotový, ale na premiéru stále musíme čekat. Doufejme tedy, že se alespoň tento rok dočkáme.

Jak možná víte, slavný režisér Tim Burton (Batman, Střihoruký Edward, Sweeney Todd) právě natáčí nový film s již otřepaným tématem - Alenka v říši divů. Kde bude hrát Burtonův oblíbenec Johnny Depp. Proč o tom ale píšu, ve filmu si také střihne roli herečka a zároveň Burtonova manželka Helena Bonham Carter. Její make-up přitom velice připomíná Captaina Spauldinga a tudíž je skoro jisté, že se Burton nechal inspirovat. Na tváři má bílý make-up a nad očima má modrou barvu končící jemným náznakem obočí, nu posuďte sami na přiložené fotografii.

 

webmaster

 

 


© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode